• Betrouwbaar
  • Persoonlijk
  • Zelfbewust
  • Vernieuwend
  • Professioneel
  • Inspirerend

Evenement promoten

Evenement Promoten

Uw evenement staat, maar de promotie is minstens zo belangrijk. VVV Noordoost-Brabant kan met een breed aanbod aan middelen uw evenement promoten.

Online adverteren op VVV portals
Adverteer online op onze regionale en lokale VVV portals. Hier bereikt u direct het publiek dat op zoek is naar ideeën voor een dagje uit in Brabant.

Gratis vermelding bedrijf of evenement
Registreer uw bedrijf en uw evenement gratis in onze Brabantbrede database voor een gratis vermelding op onze toeristische webportals.

Promotieteam
Het VVV promotieteam wordt ingezet tijdens evenementen en beurzen om de bezoeker extra gastheerschap en informatie te bieden over de stad of regio. Duidelijk herkenbaar voor de bezoeker als informatieverstrekker en voor een gastvrij ontvangst.

Flyers verspreiden
Voor het promoten van evenementen, arrangementen of andere toeristisch recreatieve activiteiten is het mogelijk flyers te verspreiden onder onze VVV vestigingen en agentschappen.

Toeristische magazines
VVV Noordoost-Brabant levert aan diverse (toeristische) magazines redactionele input. Uw evenement kan worden opgenomen in de uit agenda en extra onder de aandacht worden gebracht. VVV Noordoost-Brabant gaat op dit moment mee in magazine Beleef Het Groene Woud, ‘s-Hertogenbosch Bruist en De Maashorst Bruist.

Ticketverkoop
VVV Noordoost-Brabant biedt graag een (extra) online of offline verkoopkanaal in het aanbieden van tickets voor uw evenement of activiteit, bijvoorbeeld via www.ticketbrabant.nl of VVV ‘s-Hertogenbosch. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Arrangement samenstellen
Uw evenement promoten met een aansprekend arrangement kan u al snel meer bezoekers opleveren. We denken graag met u mee over het ontwikkelen van een passend arrangement. Uitgebreide informatie over uw evenement promoten via bovenstaande middelen leest u in onze toolkit.

Boekingsmodule overnachten 's-Hertogenbosch
VVV Noordoost-Brabant biedt de organisatie van festivals en evenementen in 's-Hertogenbosch de mogelijkheid om de online booking tool via widgets te implementeren op de eigen website. Dit zorgt voor extra gebruiksgemak van de bezoeker. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Voor meer informatie over ticketverkoop, arrangementen en boekingsmodule neemt u contact op met: Dianne van Iperen, Teamleider Reserveringen & Arrangementen
E: d.vaniperen@vvvnoordoostbrabant.nl
T: 073 - 614 99 86

Voor meer informatie over de overige bovenstaande mogelijkheden neemt u contact op met: Maarten van den Broek, Teamleider Marketing & Communicatie
E. m.vandenbroek@vvvnoordoostbrabant.nl
T. 073-6131910