• Betrouwbaar
  • Persoonlijk
  • Zelfbewust
  • Vernieuwend
  • Professioneel
  • Inspirerend

Aansluiten bij Fietsers Welkom!

Aansluiten Bij Fietsers Welkom

Fietsers Welkom! is het landelijke kwaliteitslabel voor fietsvriendelijke horeca & logies. Bij een Fietsers Welkom! bedrijf kan de fietser rekenen op service die een fietstocht of –vakantie extra aangenaam maakt. VVV Noordoost-Brabant werkt samen met Fietsers Welkom!

Er zijn inmiddels al meer dan 1100 Fietsers Welkom! bedrijven die het kwaliteitslabel van Stichting Landelijk Fietsplatform mogen voeren in Nederland. Fietsers kunnen er ontspannen en ondertussen gratis de elektrische fiets kunnen opladen of de bidon kunnen vullen met water. En bij pech de band kunnen plakken of onverwachts een nachtje kunnen blijven slapen.

Aansluiten bij Fietsers Welkom
Bent u ondernemer in Brabant? Criteria om het label te ontvangen en meer informatie vindt u op de website van Fietsers Welkom!, www.allefietserswelkom.nl. Ook het aanmelden verloopt via deze organisatie.

Bewegwijzering naar aangesloten adressen
Zichtbaarheid en vindbaarheid van de adressen is van belang voor zowel de fietser als ondernemer. Aangesloten bedrijven worden door Fietsers Welkom! in samenwerking met partners landelijk en regionaal gepromoot. VVV Noordoost-Brabant verzorgt de bewegwijzering van het fietsnetwerk naar de aangesloten adressen. Bij interesse voor bewegwijzering naar een Fietsers Welkom! adres neemt u contact op via onderstaande contactgegevens.

Meer informatie
Laura Vallenga
Coördinator Recreatieve Routes
E l.vallenga@vvvnoordoostbrabant.nl
T 073-613 19 10