• Betrouwbaar

- Vacature Coördinator VVV Boxtel
- Vacature Gastheer- Vrouw bij het VVV

Vacature Gastheer- Vrouw VVV Schaijk

Zou jij graag gastvrouw/heer van Schaijk, Landerd en onze mooie regio willen zijn?Ben jij enthousiast en trots op al het moois in Schaijk en omgeving?

Heb je interesse in de historie van Schaijk en wil je je hierin meer verdiepen?

Vind je het leuk om bezoekers van Schaijk gezellig te ontvangen in ons nieuwe VVV-agentschap in dorpshuis de Phoenix en hen te inspireren om een leuke dag te laten beleven in onze mooie omgeving?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor ons nieuwe VVV-agentschap in Schaijk zijn wij op zoek naar meerdere gastvrouwen/heren, met name voor de zaterdagen van 11.00 uur tot 15.00 uur en tijdens de zomervakantie van 21 juli t/m 11 augustus op maandag t/m zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur.

Kom jij ons team versterken? Neem dan contact op met Dian van Hoof  telf.0486 463600 of mail dephoenix@dorpshuizenlanderd.nl

Vacature Coördinator VVV vestiging Boxtel

VVV Noordoost-Brabant zoekt een vrijwilliger als coördinator voor VVV Boxtel

De VVV Noordoost-Brabant zoekt voor haar VVV-vestiging in Boxtel een nieuwe coördinator.

Wij zoeken iemand met passie voor gastheerschap en een hart voor Boxtel en zijn directe omgeving. Iemand die met enthousiame zijn/haar kennis met bezoekers en collega’s wil delen. Naast het aansturen van een team dat tevens uit vrijwilligers bestaat, ben je als coördinator een spil in contacten met gemeente, toeristische platforms en toeristisch relevante ondernemingen. In overleg wordt bekeken hoeveel uur per week je voor VVV Boxtel inzetbaar kan zijn.

Kennis van Word en Excel is gewenst.

Laat jij ons zien wat echt gastheerschap is?
Stuur dan je sollicitatiebrief met CV  naar VVV Noordoost-Brabant
E-mail: secretariaat@vvvnoordoostbrabant.nl Voor meer informatie neemt u telefonisch contact op via 073-6131910

Vacature Gastheer- Vrouw bij het VVV

Ben jij die assertieve, vriendelijke en klantgerichte gastheer/-vrouw? Vind jij het leuk om de bezoekers in de watten te leggen? Dan zijn we op zoek naar jou! Als gastheer of -vrouw bij het VVV , ben je het eerste aanspreekpunt voor een gastvrij ontvangst van onze bezoekers, informeer je ze en zorgt voor hun perfecte beleving.

De taken die bij de functie horen

• De gastheer/-vrouw draagt zorg voor ontvangst van de bezoeker, luistert goed naar wat de wensen van de gast zijn.
  • De gastheer/-vrouw geeft informatie of wijst de bezoeker op het aanwezige informatiemateriaal, op folders dan wel online informatie.
  • Zo nodig informeert de gastheer/-vrouw de bezoeker over de activiteiten in het dorp en/of omstreken.
  • Alle informatie die nodig is om goed te functioneren, wordt bij de dienstwisseling van de gastheer/-vrouw overgedragen aan collega’s.
  • De gastheer/-vrouw zorgt dat de gezamenlijke ruimte een nette indruk maakt, zodat de bezoekers er zich thuis kunnen voelen.
  • Zij/hij draagt zorg voor een ordelijk en correct gebruik van alle middelen.

Wat zoeken wij?

Je ontvangt bezoekers op een nette, enthousiaste, maar vooral gastvrije manier. Om succesvol te zijn als gastheer of –vrouw, is een klantgerichte en resultaatgerichte instelling een must. Het is belangrijk dat je goed in een team kunt werken. Je bent flexibel en zelfstandig, communicatief vaardig, representatief en je hebt een open en vriendelijke uitstraling.

Wat verwachten we van je?

• Je hebt affiniteit met de destinatie
  • Je weet het echte ‘welkom thuis gevoel’ over te brengen.
  • Je bent minimaal 2 dagdelen per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?

• Persoonlijke begeleiding door een vrijwilligerscoördinator.
  • Onderdeel zijn van een team van enthousiaste mensen, jong en oud.
  • Een trainingsprogramma. We brengen je de kennis bij over de desbetreffende locatie zodat je klaar wordt gestoomd om een super gastheer- vrouw te zijn!

Op welke locatie's zijn we opzoek naar gastheren en vrouwen?

• VVV Boxtel
  • VVV Oisterwijk
  • VVV Uden
  • VVV Oss
  • VVV Sint - Oedenrode
  • VVV 's-Hertogenbosch

Laat jij ons zien wat echt gastheerschap is? Ga direct bij het VVV langs! Of stuur jouw sollicitatiebrief met CV naar Tommy van Geloven, Coördinator VVV
t.vangeloven@vvvnoordoostbrabant.nl

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.)