• Betrouwbaar
  • Persoonlijk
  • Zelfbewust
  • Vernieuwend
  • Professioneel
  • Inspirerend

Over VVV Noordoost-Brabant

‘Gasten Gelukkiger Maken’
VVV Noordoost-Brabant zet zich als Dé duurzame partner van het vrijetijdsdomein al jarenlang in de bezoekers en bewoners van (Noordoost-) Brabant het gebied optimaal te laten beleven. Zowel on- als offline ontwikkelen we nieuwe producten en promoten het gebied. Door onze centrale rol in Noordoost-Brabant zijn we vaak de verbindende partij in projecten waar meerdere gemeenten in participeren. Tot de Kernfuncties van onze organisatie behoren de volgende onderdelen: Informatiefunctie, receptieve functie, intermediair functie, marketingfunctie, communicatiefunctie, projectmanagementfunctie en netwerkfunctie.

Sterk merk
VVV is een landelijk sterk merk en staat voor objectiviteit en betrouwbaarheid. Wij werken elke dag vanuit onze kernwaarden persoonlijk, inspirerend, betrouwbaar, zelfbewust, professioneel en vernieuwend aan onze droom Gasten Gelukkiger Maken. Onze filosofie hierachter; het weekend kent zeven dagen.

Van beleidsontwikkeling tot uitvoering
We werken samen met ondernemers, overheden en (toeristische) organisaties aan de ontwikkeling en promotie van (Noordoost-)Brabant. Door de aansluiting bij diverse commissies, overlegstructuren en platforms denken we mee bij de ontwikkeling van (toeristische) visies. Maar niet alleen op beleidsniveau wordt expertise van ons gevraagd. Als uitvoeringsorganisatie ontwikkelen we nieuwe producten op het gebied van toerisme en recreatie, voeren we promotie voor het gebied en haar destinaties en bekleden wij een gastheerschapsfunctie voor bezoekers en bewoners. Dit gebeurt zowel op lokaal als op regionaal, landelijk en internationaal niveau.

Nieuwste innovatie ontwikkelingen
VVV Noordoost-Brabant loopt voorop als het gaat om digitale ontwikkelingen op het gebied van het verzamelen en ontsluiten van toeristische informatie. Binnen het project Triple I wordt er dagelijks gewerkt aan een volledig en up to date centrale database met toeristische en culturele informatie uit Brabant. Vanuit deze database is het vervolgens mogelijk de informatie op een tot de verbeelding sprekende wijze te ontsluiten. Dit kan onder andere door middel van webportals, App’s, LED borden, mobiele telefonie en interactieve informatiezuilen. Beheer en onderhoud van de centrale database wordt op één plek (VVV Noordoost-Brabant) uitgevoerd waardoor alle output op een efficiënte manier up to date wordt gehouden.

Congressen en bedrijfsuitjes
VVV Noordoost-Brabant werkt nauw samen met het nieuwe Convention Bureau Brabant/’s-Hertogenbosch; de link tussen congressen, evenementen en locaties in Brabant. Daarnaast bieden we bedrijfsuitjes op maat: van een bijzonder bezoek aan de Meest Gastvrije Stad van Nederland tot werken aan teambuilding in de mooie natuur van Brabant.

VVV-vestigingen & VVV-agentschappen
VVV Noordoost-Brabant heeft een regiofunctie en dient als aanspreekpunt voor de VVV-vestingen, -agentschappen en bezoekerscentra in deze streek. Door een goede onderlinge samenwerking kan een actueel overzicht geboden worden van arrangementen, fietsroutes, wandelroutes, ruiterroutes, maar bijvoorbeeld ook accommodaties voor het overnachten in de regio Noordoost-Brabant. Diverse informatiemiddelen bieden de bezoekers en bewoners praktische informatie over een actief of ontspannen dagje uit in het Maasland, de Maashorst, het Land van Cuijk en Het Groene Woud. Daarbij onderhouden we ook de uitgestrekte wandel- en fietsknooppuntennetwerken.

Wat maakt VVV Noordoost-Brabant uniek?
Als VVV Noordoost-Brabant richten we ons op gastheerschap en dit op een niveau 10+. Marketing, Communicatie, Productontwikkeling, Informatie verstrekken is niet uniek. Al deze facetten vanuit Gastheerschap benaderen en aanbieden wél. We profileren ons naar de toekomst toe nog sterker op gastheerschap. Dit is een kracht in Brabant en een waarde waar Brabantse bedrijven zich mee kunnen onderscheiden. We zetten ons de komen jaren tevens sterk in voor de verbinding Brabantbreed. Samen zijn we sterker!

Bekijk ook eens onze bedrijfsbrochure, bedrijfspagina op Regio in Bedrijf of de bedrijfsvideo van VVV Nederland.