• Betrouwbaar
  • Persoonlijk
  • Zelfbewust
  • Vernieuwend
  • Professioneel
  • Inspirerend

VVV Boxtel feestelijk geopend

22-06-2016 Opening VVV Boxtel juni 2016

Op zaterdag 11 juni 2016 is de vernieuwde huiskamer van Boxtel officieel heropend. Het VVV bezoekerscentrum, gevestigd in het voormalige vrouwengasthuis uit 1646, is weer dé plek om inspiratie op te doen om de parels van Boxtel te ontdekken.

 

Feestelijke opening
De officiële opening, die samenviel met Boxteldag, was een groot succes. Na een warm ontvangst en mooie woorden van Rein de Laat, algemeen directeur VVV Noordoost-Brabant en de burgemeester Mark Buijs van gemeente Boxtel werd de officiële openingshandeling verricht. De feestvreugde verplaatste zich vervolgens naar buiten, waar gastheren en –vrouwen van VVV Boxtel de bezoekers van Boxteldag hebben voorzien van informatiebrochures en routes. Jas de Keistamper deelde penningen uit, waarmee bezoekers de dag konden voortzetten tijdens een gratis rondleiding door de St. Petrus Basiliek, over de historische as of bij Kasteel Stapelen, om zo de parels van Boxtel te ontdekken.

 

De huiskamer
Het bezoekerscentrum van VVV Boxtel fungeert ook als podium voor nieuwe samenwerkingsvormen. Beleef Boxtel, het centrummanagement én de VVV zijn allen in het hetzelfde pand gehuisvest. Deze partijen werken intensief samen om de gemeente sterker te kunnen positioneren en promoten. Het interieur van de huiskamer is mede tot stand gekomen door samenwerking met De Brabantse Populieren Vereniging (BPV). De BPV heeft als doel om het populierenlandschap in Brabant te behouden en verbindt iedereen die de populier een warm hart toedraagt.

 

Vernieuwde bezoekerswebsite
Naast het vernieuwde bezoekerscentrum is ook de bezoekerswebsite beleefboxtel.nl volledig getransformeerd naar een modern digitaal platform. De bezoekerswebsite draagt bij aan de lokale merklading van Boxtel en geeft een actueel overzicht van wat Boxtel allemaal te bieden heeft.